Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΩΝ 21-09-2013.






ΑΕK – ΑΕΠ 3-0

Σε ένα παιχνίδι που τίποτα δεν έδειχνε ότι η έκταση του σκορ θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις η ΑΕΚ πήρε καθαρή νίκη με σκορ 3-0. Ένα σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα μια  και μέχρι το 75΄ ήταν στο 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού όπου ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη οι φιλοξενούμενοι είχαν σε τρεις περιπτώσεις την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα στο 18΄ ο Μετικάνος θα εκτελέσει φάουλ αλλά ο Καραλίγκας με τις γροθιές  θα διώξει σε κόρνερ. 20΄ οι αμυντικοί της ΑΕΚ δεν θα διώξουν όπως θέλουν την μπάλα απ’ την περιοχή τους αυτή θα φτάσει στον Θεοδωρίδη ο οποίος θα μπει στην περιοχή από πλάγια θα σουτάρει απόκρουση με τα πόδια του τερματοφύλακα. Το κόρνερ θα εκτελέσει ο Αντάμης η μπάλα θα αποκρουσθεί απ’ τους αμυντικούς θα φτάσει στον Αλεξανδρή ο οποίος θα σουτάρει δυνατά απ’ το ύψος του πέναλτι ψηλά άουτ. Οι γηπεδούχοι θα χρειασθεί να φτάσουμε στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου για να έχουν την πρώτη καλή τους στιγμή με τον Παπαθεοδώρου ο οποίος θα πάρει την μπάλα απ’ το χώρο του κέντρου θα φτάσει έξω απ’ την περιοχή θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΠ. Και ενώ το παιχνίδι κυλάει χωρίς κάτι το ιδιαίτερο η ΑΕΚ θα κερδίσει φάουλ στο χώρο του κέντρου και έξω αριστερά την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τσολακίδης θα γεμίσει μέσα στο ύψος της μικρής περιοχής άσχημο διώξιμο από τους αμυντικούς της ΑΕΠ η μπάλα θα στρωθεί στα πόδια του Καραγεώργου ο οποίος δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και με σουτ θα κάνει το 1-0. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι θα βγουν στην επίθεση ομαδικά θα κερδίσουν φάουλ στο 80΄ με εκτελεστή το Μετικάνο αλλά το δυνατό σουτ που θα επιχειρήσει θα διώξει ψηλά με δυσκολία ο Καραλίγκας. Και ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να βγουν στην επίθεση σε δύο περιπτώσεις οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να βγουν υπέροχα στην αντεπίθεση και να τελειώσουν το παιχνίδι, πρώτα στο 85΄ ο Παπαθεοδώρου θα κινηθεί ταχύτατα θα βρεθεί μέσα στην περιοχή θα πασάρει παράλληλα στο Σακαλή ο οποίος ανενόχλητος με σουτ θα κάνει το 2-0 και η παράσταση θα λάβει τέλος στο 88΄ όταν σε νέα αντεπίθεση ο Αμπατζίδης θα δώσει στον Καραγεώργο ο οποίος με σουτ θα κάνει το 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καρατέρπος με βοηθούς τους κ.κ. Κουτζιακουτζίδη και Κωνσταντινίδη.

ΑΕΚ (Μαλούτας) Καραλίγκας Σαλονικίδης (75΄ Μαυρόπουλος)  Duka Παπαντωνίου Σαριόγλου Πουλατσόγλου Σακαλής Παπαθεοδώρου Παπαϊωάννου (78΄ Αμπατζίδης) Καραγεώργος Σκρέκας (68΄ Τσολακίδης)   
ΑΕΠ Καραγιαννίων (Παπαδόπουλος Β.) Ζηνόβιος Σαββούδης Αντάμης (88΄ λ.τ. Παπακωνσταντίνου) Ζερβανταρίδης Αλεξανδρής Τσίλης Παυλίδης (55΄ Πάτσιος)  Βάλλας (75΄  Kugja)  Μελισσινός Μετικάνος Θεοδωρίδης.



Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων