Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗΣ : ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΩΝ - ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ.







 ΑΕΠ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 1-1
Διασταύρωσαν τα ξίφη τους σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Ξηρολίμνης η γηπεδούχος ομάδα της ΑΕΠ με την φιλόδοξη ομάδα του Εορδαικού με τελικό αποτέλεσμα το 1-1. Ένα αποτέλεσμα το οποίο αφήνει με περισσότερη πίκρα την ομάδα του Εορδαικού η οποία στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους έχοντας πιο πολλές καλές στιγμές για την επίτευξη κάποιου ακόμα  τέρματος. Στην αντίπερα όχθη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ έπαιξαν έξυπνα δίνοντας περισσότερο χώρο στους αντιπάλους καταφέρνοντας στο δεύτερο μέρος να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με ένα υπέροχο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ από τον Αντάμη.

Το φιλμ του αγώνα:
7΄ ο Μαυροματίδης θα κινηθεί στον άξονα θα σουτάρει δυνατά αλλά ο Ζηνόβιος στη σωστή θέση θα μπλοκάρει. 11΄ η μπάλα θα αλλάξει γρήγορα πόδια έξω απ’ την περιοχή της ΑΕΠ από τον Συμεωνίδη  στον Μαυροματίδη αυτός θα δώσει στον Σερσέμη αλλά λίγο πριν αυτός σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής με τάκλιν ο Σαββίδης θα διώξει σε κόρνερ. 18΄ νέα καλή στιγμή για τον Εορδαϊκό όταν ο Συμεωνίδης θα εκτελέσει φάουλ από τα δεξιά στο ύψος της μικρής περιοχής κεφαλιά ο Χαιτίδης Π. η μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΠ. Θα χρειασθεί να φτάσουμε στο 19΄ του αγώνα για να γίνει απειλητική η γηπεδούχος όταν από αριστερά ο Αντάμης θα κινηθεί ταχύτατα περνώντας τον αντίπαλό του θα κάνει σουτ η μπάλα θα αποκρουσθεί χαμηλά απ’ τον Περπερίδη αλλά λίγο πριν προλάβει ο Βάλλας να την σπρώξει στα δίχτυα θα διώξουν οι αμυντικοί. 28΄ ευκαιρία για τον Εορδαϊκό όταν ο Ακριτίδης Ακρ. Θα βρεθεί σε θέση βολής αλλά λίγο πλάγια θα σουτάρει αλλά ο Ζηνόβιος θα αποκρούσει υπέροχα. 36΄ επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων η μπάλα από τον Μελισσινό δεξιά στον Σαββούδη αυτός δυνατό σουτ η μπάλα έξω απ’ το πλάγιο αριστερό δοκάρι. 38΄ οι φιλοξενούμενοι θα βρεθούν στην επίθεση η μπάλα δεν θα μπορεί να απομακρυνθεί από τους αμυντικούς θα φτάσει μέσα στην περιοχή και λίγο αριστερά στον Μαυροματίδη ο οποίος με σουτ θα κάνει το 0-1. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 52΄ με τον Αντάμη όταν στον χώρο του κέντρου θα κλέψει την μπάλα θα περάσει τρεις αντιπάλους και λίγο πριν μπει στην περιοχή με δυνατό σουτ θα κεραυνοβολήσει τον Περπερίδη πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η φιλοξενούμενοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Πακάλτσης από το χώρο του κέντρου θα βγάλει έξυπνα πίσω απ’ την άμυνα και απέναντι απ’ τον Ζηνόβιο τον Μαυροματίδη αυτός θα σουτάρει αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΠ θα σώσει την ομάδα του. 63΄ εκτέλεση φάουλ για τον Εορδαϊκό με τον Τσαγλκαλίδη Ηλ. η μπάλα συρτά λίγο έξω απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων. Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο 74΄ όταν ο Πακάλτσης θα δώσει δεξιά στον Συμεωνίδη αυτός θα σουτάρει με δύναμη η μπάλα ψηλά άουτ.  
Διαιτητής του αγώνα κ. Ζούγρας με βοηθούς τους κ. Τσιαμπάζη και Κουτζιακουτζίδη.    
ΑΕΠ Καραγιαννίων (Παπαδόπουλος Β.)  Ζηνόβιος Σαββούδης Αντάμης Σαββίδης Ζερβανταρίδης  Παπακωνσταντίνου  Μελισσινός (89΄ Πάτσιος) Τσίλης Βάλλας (80΄ Παυλίδης)  Μετικάνος (86΄ Kugja)  Θεοδωρίδης
Εορδαϊκός (Τσαγκαλίδης) Περπερίδης Προσκυνητόπουλος Ακριτίδης Ακρ. Τσαγκαλίδης Παν. Πακάλτσης Τσαγκαλίδης Ηλ. (82΄ Μπουράκης) Συμεωνίδης Σερσέμης Χαϊτίδης Παυλ. (76΄ Δαλκερανίδης)  Μαυροματίδης Τσακώνης (68΄ Σουγιουλτζής)

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων