Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΩΝ.







 ΑΕΠ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΙΟΥ 2-0

Νέα νίκη και πλώρη για την κορυφή.
Την Τρίτη σερί της νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα η ομάδα της ΑΕΠ με αντίπαλο την ομάδα της Ακαδημίας Βοίου. Παρουσία περίπου εκατό φιλάθλων εκ των οποίων οι περίπου είκοσι φίλοι της Ακαδημίας οι γηπεδούχοι παρά τις απουσίες των (Αντάμη – Βάλλα – Ζερβανταρίδη) έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο σημειώνοντας δύο τέρματα στο πρώτο μισό του αγώνα έχοντας απέναντί τους μια επικίνδυνη ομάδα η οποία κατά κύριο λόγω προσπάθησε να κλέψει κάτι απ’ το παιχνίδι με αντεπιθέσεις. 

Φάσεις και γκολ:
10΄ πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους όταν ο Μετικάνος θα εκτελέσει φάουλ περνώντας την μπάλα πάνω απ’ το τοίχος και ενώ αυτή κατευθύνεται στα δίχτυα πάνω στην γραμμή θα διώξει με κεφαλιά ο Φιλιόπουλος.
22΄ ευκαιρία για την Ακαδημία όταν ο Αραβόπουλος θα βρει δεξιά τον Δονούλη ο οποίος μόνος απέναντι απ’ τον Ζηνόβιο  θα σουτάρει δυνατά αλλά ψηλά άουτ.
25΄ ο Σαββούδης θα βρει από δεξιά τον Μετικάνο αυτός θα σουτάρει  αλλά οι αμυντικοί θα προλάβουν και θα διώξουν σε κόρνερ.
27΄ φάουλ με εκτελεστή τον Kugja ο Σαριδάκης θα διώξει δύσκολα με γροθιές.
28΄ ο Δονούλης θα βγάλει σέντρα σουτ του Αραβόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής τάκλιν αυτοθυσίας του Αλεξανδρή θα σώσει την ΑΕΠ.
35΄   ο Θεοδωρίδης θα δώσει στον Μελισσινό ωραία κίνηση του τελευταίου και σουτ ο Σαριδάκης με μπλοζόν στη γωνία θα βγάλει σε κόρνερ.
39΄  η μπάλα θα αλλάξει γρήγορα πόδια από τον Μετικάνο στον Μελισσινό από εκεί στον Kugja αυτός πιο πλάγια στον Θεοδωρίδη ο οποίος θα σουτάρει δυνατά και συρτά ανοίγοντας το σκορ 1-0.
41΄ νέα επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων ο Μελισσινός θα κάνει ωραία κίνηση θα αδειάσει τον αντίπαλό του θα δώσει στον Μετικάνο στον άξονα, αυτός θα βγάλει δεξιά στον Σαββούδη ο οποίος από δεξιά όπως κινείτε θα φέρει την μπάλα στο αριστερό του πόδι και με ασύλληπτο σουτ θα την στείλει να αναπαυτεί στο απέναντι « Γάμα» την εστίας του Σαριδάκη κάνοντας το 2-0.
49΄ ο Μετικάνος θα βρει πλάγια δεξιά τον Θεοδωρίδη σουτ απόκρουση απ’ τον Σαριδάκη η μπάλα στον Μελισσινό ο οποίος δεν θα πιάσει όπως θα ήθελε το σουτ και η μπάλα άουτ. 
56΄ επίθεση για την Ακαδημία από τα πλάγια σέντρα του Ελευθεριάδη κεφαλιά του αμαρκάριστου Αραβόπουλου η μπάλα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
58΄ ο Μετικάνος θα σουτάρει από τα τριάντα περίπου μέτρα ο Σαριδάκης θα μπλοκάρει.
80΄ καλη στιγμή για τους γηπεδούχους όταν ο Μελισσινός θα βρει τον Παπά στον άξονα αυτός θα αδειάσει ωραία τον αντίπαλό του θα σουτάρει η μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
82΄ φωνές διαμαρτυρίας για τους φιλοξενούμενους όταν ο Αραβόπουλος θα δεχθεί κάθετη μπαλιά απ’ τον Ελευθεριάδη μέσα στην περιοχή λίγο πριν γίνει κάτοχος της μπάλας ο Αλεξανδρής θα διώξει πλάγια ο επιθετικός της Ακαδημίας θα βρεθεί στο έδαφος με τον διαιτητή να δείχνει παίζεται.
87΄ τελευταία καλή φάση του αγώνα για την Ακαδημία όταν ο Ελευθεριάδης θα σουτάρει από τα σαράντα μέτρα αναγκάζοντας τον Ζηνόβιο να απογειωθεί και με τα ακροδάχτυλα να βγάλει σε κόρνερ.
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Σουλίδης Ε. με βοηθούς τις  κα Γκέκα και κα. Μπέλτσου.

ΑΕΠ(Παπαδόπουλος Β.) Ζηνόβιος Μετικάνος Παυλίδης Σαββίδης Αλεξανδρής Παπακωνσταντίνου Kugja (65΄  Παππάς)  Τσίλης Μελισσινός (88΄ Αραβόπουλος)  Σαββούδης Θεοδωρίδης (83΄ Βογδόπουλος)
Ακαδημία Βοΐου (Μυλωνάς) Σαριδάκης Αλεξίου Ζιώγας Λαδάς Ζησόπουλος Ευαγ. Τουλιόπουλος (55΄ Ελευθεριάδης) Φιλιόπουλος (69΄ Ζησόπουλος Χρ.) Paturri Στεργιόπουλος (64΄ Χάλος)  Δονούλης Αραβόπουλος

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων