Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.



 ΒΕΛΒΕΝΤΟ - ΑΕΠ – 1-4




Έσπασε την παράδοση.
Την παράδοση που την ήθελε να μη κερδίζει μέσα στο Βελβεντό έσπασε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα της ΑΕΠ αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0.  

Σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες λόγω τιμωριών και τραυματισμών οι παίκτες της ΑΕΠ άφησαν την μέτρια εμφάνιση του πρώτου μέρους στα αποδυτήρια πίεσαν τους γηπεδούχους σε όλο το γήπεδο και πέτυχαν μια επιβλητική και δίκαια νίκη.

Φάσεις και γκολ:
1΄ ο Σαββούδης θα δεχθεί την μπάλα μέσα στην περιοχή θα ανατραπεί αλλά ο διαιτητής θα δείξει παίζεται παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.
6΄ κόρνερ εκτελεσμένο με τον Ευαγγέλου στο πρώτο δοκάρι θα σηκωθεί και θα πιάσει κεφαλιά ο Σαμαράς η μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΠ.
  μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΠ και χωρίς να μπορέσουν να απομακρύνουν οι αμυντικοί η μπάλα θα φτάσει στον Ταίρη δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.
15΄ πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΠ όταν ο Παυλίδης θα κάνει από δεξιά παράλληλη σέντρα στον Μελισσινό σουτ η μπάλα σύριζα άουτ από την συμβολή των δοκών της γηπεδούχου.
21΄ πρωταγωνιστής και πάλι ο Μελισσινός ο οποίος από τον άξονα και από τα είκοσι περίπου μέτρα θα σουτάρει ο Τσαπανίδης θα αποκρούσει με τα ακροδάχτυλα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εκ νέου μπλοκάρισμα της μπάλας απ’ τον τερματοφύλακα.
30΄ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν φάουλ από αριστερά όπως επιτίθενται την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ελευθεριάδης θα γεμίσει μέσα στην περιοχή της ΑΕΠ εκεί οι αμυντικοί δεν θα μπορέσουν να διώξουν θα παρεμβληθεί ο Διβηκέλης και με σουτ θα κάνει το 1-0.
35΄ φάουλ αυτή τη φορά για την ΑΕΠ από πλάγια δεξιά εκτελεστής ο Βάλλας ο οποίος με δυνατό σουτ θα στείλει στο απέναντι παραθυράκι την μπάλα κάνοντας το 1-1.
50΄ αδικαιολόγητο σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης το οποίο θα προκαλέσει τα γέλια όλων όσων βρίσκονται στο γήπεδο όταν ο Σαββίδης έξω απ’ την περιοχή της ομάδας του θα γυρίσει με το γόνατο την μπάλα στον τερματοφύλακά του και προς έκπληξη όλων ο διαιτητής θα δώσει έμμεσο φάουλ για τους γηπεδούχους παρά τις έντονες διαμαρτυρίες όλων των παικτών της ΑΕΠ. Με την εκτέλεση του φάουλ οι γηπεδούχοι αυτή τη φορά θα διαμαρτυρηθούν έντονα όταν θα σημειώσουν γκολ αλλά ο διαιτητής θα ακυρώσει το γκολ ως επιθετικό φάουλ.
54΄ κόρνερ για την ΑΕΠ εκτελεστής ο Μετικάνος στο πρώτο δοκάρι ο Σαββούδης θα προλάβει τους αμυντικούς και με ωραία κεφαλιά θα κάνει το 1-2.
58΄ ωραία ανάπτυξη των παικτών της ΑΕΠ η μπάλα θα φτάσει στον Μελισσινό σουτ από τα είκοσι περίπου μέτρα απόκρουση του Τσαπανίδη ο Σαββούδης θα ακολουθήσει και με πλασέ θα κάνει το 1-3.
Σε αυτό το σημείο οι γηπεδούχοι θα παραδώσουν τα όπλα και το μόνο αξιοσημείωτο θα είναι το τέταρτο γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Kugja στο 94΄ όταν μετά από οργανωμένη επίθεση η μπάλα θα πάει απ’ τον Βογδόπουλο στον Μελισσινό από εκεί στον Σαββούδη πάσα στον Kugja σουτ και 1-4.
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Τσιγγέννης Αθ. με πολλά λάθος σφυρίγματα και για τις δύο πλευρές με βοηθούς τους κα. Μπέλτσου μέτρια και κ. Μπισούκη καλός.

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ(Παπαδόπουλος Θ.)Τσαπανίδης Περιστέρης Νατσιούλας (90΄ Τσιάμης) Σαμαράς Τυρολόγος Διβηκέλης (72΄Δροσίδης) Ευαγγέλου Ταϊρης Cela Ελευθεριάδης Τρίχας (88΄ Koritari)

ΑΕΠ (Δημητριάδης) Ζηνόβιος Τσίλης Βάλλας Σαββίδης Αλεξανδρής Παπακωνσταντίνου Μετικάνος Μελισσινός (64΄ Ζάνος) Σαββούδης (90΄ Πάτσιος) Kugja (64΄ Θεοδωρίδης) Παυλίδης.

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων