Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΟΠΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ.2-2 ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ.



 ΑΕΠ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2-2



Έμφραγμα στις καθυστερήσεις για την ΑΕΠ.
Πικρία για την απώλεια της νίκης από τους γηπεδούχους στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν και δέχθηκαν την ισοφάριση από την ψυχωμένη ομάδα της Αναγέννησης.   

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (βαρύ γήπεδο και συνεχή ψιλόβροχο) παίχθηκε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος από όλους τους παίκτες μέσα σε καθαρά αθλητικά πλαίσια. Συγχαρητήρια αξίζουν σε άπαντες τους αγωνιζόμενους καθώς και τους διαιτητές του αγώνα οι οποίοι κάτω από αυτές τις συνθήκες φέρανε σε πέρας το παιχνίδι.  Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού οι περίπου εκατό φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο σίγουρα δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις φάσεις και ευκαιρίες που είχε το παιχνίδι παρά τα τέσσερα γκολ που σημειώθηκαν σε αντίθεση με το πάθος που διέκρινε τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Φάσεις και γκολ:
26΄ ο Σαββούδης θα δεχθεί κάθετα μέσα στην μικρή περιοχή την μπάλα θα ανατραπεί από αμυντικό των φιλοξενούμενων και ο διαιτητής θα δείξει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο παθών από την μια μεριά ο Μπερμπερίδης από την άλλη η μπάλα και το 1-0 είναι γεγονός.
32΄ ο Θεοδουλίδης θα κινηθεί από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή της ΑΕΠ ο Αντάμης κατά την υπόδειξη του διαιτητή θα τον τραβήξει από πίσω θα βρεθεί στο έδαφος πέναλτι αυτή την φορά για την Αναγέννηση. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τσόμπο ο Ζηνόβιος θα πέσει στην σωστή γωνία αποκρούοντας την μπάλα αλλά αυτή θα καταλήξει στα δίχτυα 1-1.
Στην συνέχεια θα χρειασθεί να φτάσουμε στο 69΄ του αγώνα όπου οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν φάουλ σε μαρκάρισμα στον Σαββούδη την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μετικάνος θα γεμίσει μέσα στην μικρή περιοχή εκεί θα πεταχτεί ο Σαββίδης και με κεφαλιά θα κάνει το 2-1 για την ΑΕΠ.
Και ενώ το παιχνίδι θα φτάσει στις καθυστερήσεις  συγκεκριμένα στο 93΄ και η μπάλα δεν θα φύγει από την περιοχή της ΑΕΠ σωστά θα φτάσει στον Σαμαρά ο οποίος με φοβερό σε δύναμη σουτ από τα 25 περίπου μέτρα θα στείλει την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Ζηνόβιου.   
Διαιτητής του αγώνα ο κ. Διαμαντής Γ. με βοηθούς τους κ. κ. Κουτζιακουτζίδη και Σύκο.

ΑΕΠ (Δημητριάδης) Ζηνόβιος Τσίλης Αντάμης (89΄ Πάτσιος) Σαββίδης Αλεξανδρής Βάλλας Παυλίδης Μελισσινός (61΄  Kugja) Σαββούδης Μετικάνος 64΄ Θεοδωρίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Αρσενίδης) Μπερμπερίδης Μυλωνάς Μπαλτζής (66΄ λ. τ. Βασιλειάδης)  Φαχαντίδης Cobo Σαμαράς Θεοδουλίδης Ryahov Παρλάνης Γιαλαμίδης (86΄ Νικολάου) Γκέκας

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων