Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ.




 ΕΛΑΤΟΣ ΕΛΑΤΗΣ - ΑΕΠ 0-1
Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη.

Χωρίς να ικανοποιήσει με την εμφάνιση της η ΑΕΠ πέρασε από το Τρανόβαλτο νικώντας τον Έλατο Ελάτης με το φτωχό 0-1.

Φάσεις και γκολ:
4΄ σέντρα του Καραγιάννη από δεξιά  κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Σαββούδη λίγο άουτ η μπάλα.
14΄ ωραία ανάπτυξη από τα αριστερά για τους φιλοξενούμενους με τον Καραγιάννη πάσα στον Σαββούδη αυτός θα στρώσει στον Μετικάνο έξω απ’ την περιοχή σουτ η μπάλα στην ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού.
29΄ σέντρα του Τσίλη από δεξιά κεφαλιά του Καραγιάννη στο πρώτο δοκάρι λίγο άουτ.
30΄ στην επίθεση οι γηπεδούχοι με τον Παρτάλη λίγο πριν σουτάρει ο Ζηνόβιος θα πέσει στα πόδια του και θα του κλέψει την μπάλα.
39΄ κλέψιμο της μπάλας στον χώρο του κέντρου από τον Μπέσα Σ. θα βγάλει στον Παρτάλη αυτός απέναντι και λίγο πλάγια από την εστία θα σουτάρει η μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι της ΑΕΠ.
45΄ κερδισμένο φάουλ από αριστερά εκτελεστής ο Μετικάνος  οι αμυντικοί  του Έλατου δεν θα διώξουν καλά κεφαλιά του Ζερβανταρίδη 0-1.
53΄ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μπέσα Ι. ο οποίος θα βρεθεί απέναντι από το Ζηνόβιο θα σουτάρει ο τερματοφύλακας της ΑΕΠ θα αποκρούσει σωτήρια.
60΄  καλή στιγμή για την ΑΕΠ με το Σαββούδη ο οποίος θα αδειάσει ωραία τον αντίπαλό του απέναντι από τον Γκούμα θα σουτάρει ωραία θα αποκρούσει ο τελευταίος.
67΄ τελευταία αξιόλογη φάση του παιχνιδιού όταν ο Σαββούδης θα γίνει κάτοχος της μπάλας θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Καλή η διαιτησία του κ. Δεληζήση και των βοηθών του κ.  Μπαλιάκα και κα. Μπακατάρη.

ΕΛΑΤΟΣ ΕΛΑΤΗΣ (Σφαλύρας) Γκούμας Ντίνας Διαμαντής Γρίβας Γ. Πούλιος Μπέσας Σ. Παρτάλης Μπέσας Ι. Αντωνόπουλος Κ. Τασιδήμος (60΄ Αθανασούλης) Σφαλύρας


ΑΕΠ (Δημητριάδης) Ζηνόβιος Τσίλης Βάλλας Σαββίδης Ζερβανταρίδης Αλεξανδρής Kugja (32΄ Αντάμης) Μετικάνος Τσιαρσιώτης (67΄ Θεοδωρίδης) Σαββούδης (86΄ Παπακωνσταντίνου) Καραγιάννης 

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων