Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΔΑΣΣΑ.



 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ – ΑΕΠ 1-4
Νίκησε την Άρδασσα και τους ψιθύρους.
Με επιβλητική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και κάνοντας συντήρηση στο δεύτερο η ΑΕΠ πέρασε από την Άρδασσα νικώντας την γηπεδούχο ομάδα με σκορ 1-4 και σκόρερ τους Σαββούδη, Βάλλα και Καραγιάννη 2 γκολ.

Φάσεις και γκολ:
8΄ ο Τσακαλίδης Χ.  από αριστερά θα σουτάρει αλλά ο Ζηνόβιος θα αποκρούσει υπέροχα.
11΄ εκτέλεση αράουτ για την ΑΕΠ με το Βάλλα η μπάλα θα σκάσει μέσα στην περιοχή θα φτάσει στον Σαββούδη ο οποίος θα την κοντρολάρει θα γυρίσει και με σουτ θα κάνει το 0-1.
16΄ ο Μετικάνος θα εκτελέσει κόρνερ ο Βάλλας πιο ψηλά από όλους με κεφαλιά θα κάνει το 0-2.
28΄ ο Καραγιάννης θα κερδίσει μια χαμένη μπαλιά θα βγάλει παράλληλα σέντρα σε κενό τέρμα κανείς παίκτης της ΑΕΠ για να σκοράρει.
39΄ ωραία ανάπτυξη από τα δεξιά για τους φιλοξενούμενους με τον Μετικάνο να βγάζει στον άξονα εκεί ο Θεοδωρίδης με τακουνάκι θα δώσει στον Καραγιάννη ο οποίος περνώντας τον προσωπικό αντίπαλό του βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα και με σουτ θα κάνει το 0-3.
40΄ εκτέλεση κόρνερ με τον Αντάμη ο οποίος με πάσα θα δώσει στον Σαββούδη σουτ έξω απ’ την περιοχή προσωρινή απόκρουση του Δημητριάδη το ριμπάουτ ο Καραγιάννη πλασέ και 0-4.
55΄ ο Θεοδωρίδης θα βγάλει κάθετη μπαλιά στον Βογδόπουλο ο Δημητριάδης Τρ.  θα αποκρούσει προσωρινά θα του φύγει η μπάλα αλλά ο επιθετικός της ΑΕΠ θα αιφνιδιαστεί και θα χάσει την ευκαιρία.
57΄ ο Δημητριάδης Γ. από δεξιά θα σουτάρει ο Ζηνόβιος θα αποκρούσει νέο σουτ του Τσακαλίδη Χρ. ο Αλεξανδρής θα διώξει πάνω απ’ την γραμμή.
80΄ φάουλ για την ΑΕΠ με τον Θεοδωρίδη δύσκολα θα διώξει ο Δημητριάδης Τρ. με τις γροθιές.
81΄ κόρνερ με τον Ρίζου απ’ ευθείας η μπάλα στο πρώτο δοκάρι ο Ζηνόβιος με τις γροθιές θα διώξει δύσκολα.
83΄ οι γηπεδούχοι θα μειώσουν με τον Τσεμπερλίδη ο οποίος θα πάρει την μπάλα από τον χώρο του κέντρου θα φτάσει ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και απέναντι από το Ζηνόβιο και με σουτ θα κάνει το 1-4.


Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μπαϊραμίδη και των βοηθών του κ. Ιωαννίδη Β. και κα. Μπέλτσου.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ (Τσεμπερλίδης) Δημητριάδης Τρ. Τσακαλίδης Χρ. Δημητριάδης Γ. Τσακαλίδης Δ. (61΄ Προσκυνητόπουλος) Καραγιαννάκης Hoxha (61΄ Καραγιάννης) Ρίζου Τσεμπερλίδης Γεωργιάδης Μίμτσης Σερέτης (46΄ Βασιλειάδης)  
ΑΕΠ (Δημητριάδης) Ζηνόβιος Τσίλης Αντάμης Σαββίδης Αλεξανδρής Ζερβανταρίδης Βάλλας (46΄ Βογδόπουλος) Μετικάνος (57΄ Αραβόπουλος) Καραγιάννης (46΄ Τσιαρσιώτης)  Σαββούδης Θεοδωρίδης 




Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων