Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ηττα μετα απο ενα σερι καλων αποτελεσματων για την ομαδα μας στο ουδετερο γηπεδο της Χαραυγης.




ΑΚΡΙΝΗ - ΑΕΠ – 1-0

Δίκαιη νίκη για τους γηπεδούχους στο ουδέτερο γήπεδο της Χαραυγής.

Σπουδαία νίκη για την Ακρινή επί μιας ΑΕΠ η οποία για δεύτερο παιχνίδι δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και έδειξε ότι είναι επηρεασμένη από τι απουσίες βασικών παικτών της. Στην αντίπερα όχθη και η γηπεδούχος είχε απουσίες αρκετών παικτών της όμως οι νεαροί αντικαταστάτες ανταποκρίθηκαν επάξια στα καθήκοντά τους. 

Το φιλμ του αγώνα:

3΄ πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Σαλονικίδη ο οποίος θα επιχειρήσει σουτ από τα 20 μέτρα ο Ζηνόβιος όμως στη σωστή θέση θα μπλοκάρει.
17΄ ο Σαββούδης θα παίξει το ένα δύο με τον Κωνσταντινίδη σουτ του τελευταίου θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.
23΄ λάθος στο χώρο του κέντρου από τους παίκτες της ΑΕΠ η μπάλα θα φτάσει στον Θαλαλαίο ο οποίος θα βρεθεί απέναντι από τον Ζηνόβιο τον οποίο θα πλασάρει ψύχραιμα και θα κάνει το 1-0.
30΄ οι φιλοξενούμενοι στην επίθεση αλλεπάλληλα σουτ των Γκέτσιου Κωνσταντινίδη Θεοδωρίδη η μπάλα θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς.
38΄ κόρνερ από τον Σαββούδη κεφαλιά του Αλεξανδρή η μπάλα λίγο άουτ.
58΄ παράλληλη σέντρα από δεξιά με τον Τσίλη ο Τραπεζανλίδης θα σουτάρει μέσα απ’ την μικρή περιοχή ενστικτωδώς απόκρουση του Παπαδόπουλου σε κόρνερ.
59΄εκτέλεση κόρνερ με τον Γκέτσιο στο πρώτο δοκάρι προσπάθεια απομάκρυνσης με το κεφάλι απ’ τον Φωτιάδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
68΄ σουτ του Κωνσταντινίδη η μπάλα κοντράρει σε αμυντικούς και άουτ.
72΄ στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι κάτοχος της μπάλας ο Σαλονικίδης σουτ με δύναμη η μπάλα θα απομακρυνθεί από τον Αλεξανδρή.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να σημειώσουν κάποιο γκολ αλλά με ανορθόδοξο τρόπο - γεμίσματα στην περιοχή – αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων θα αμυνθούν σωστά παίρνοντας όπως προείπαμε ένα σπουδαίο γι’ αυτούς τρίποντο.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Μπαιραμίδη με βοηθούς τους κ. κ. Μπισιούκη και Παπαδόπουλου Μ.  

ΑΚΡΙΝΗ (Κατακαλίδης Νικόλαος) Παπαδόπουλος Πεχλιβανίδης Τσανακτσίδης Θωμαίδης Φωτιάδης Τσεμπερλίδης Ακριτίδης Σαλονικίδης Θαλαλαίος (65΄ Μουρατίδης) Τσαβδαρίδης Χατσίδης (78΄ Πουτογλίδης)  

ΑΕΠ (Σαμαράς Ιωάννης) Ζηνόβιος Τσίλης Δημόπουλος Αλεξανδρής Ζερβανταρίδης Χουιλίδης Σαββούδης Βρόικος (55΄ Τραπεζανλίδης)  Γκέτσιος Κωνσταντινίδης Θεοδωρίδης (75΄ Αναστασίου). 
 ΠΗΓΗ: aepkaragiannion.gr

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων