Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στραβοπατημα για την ΑΕΠ σε ακαταλληλο για την σωματικη ακεραιοτητα των παικτων γηπεδο.





ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ - ΑΕΠ – 2-1

Μεγάλη νίκη για τη  γηπεδούχο ομάδα σε ένα ακατάλληλο για αγώνα γήπεδο. Οι γηπεδούχοι οι οποίοι προσπαθούν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο αφού εκμεταλλεύτηκαν τις δύο κακές στιγμές της άμυνας των φιλοξενουμένων και με μαζική άμυνα στην συνέχεια κράτησαν τη νίκη.   

Το φιλμ του αγώνα.

1΄ ο Γκέτσιος στην πλάτη της άμυνας δεν θα καταφέρει να κάνει το κοντρόλ η μπάλα θα φύγει άουτ.
6΄ φάουλ από τα δεξιά για τους γηπεδούχους την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τσιντός Χ. σέντρα ο Ίττης θα προσπαθήσει να διώξει σε κόρνερ η μπάλα θα βρει το κάθετο δεξί δοκάρι και 1-0.
12΄ σέντρα του Τσίλη στην περιοχή σουτ του Σαββούδη η μπάλα θα βρει στα σώματα αμυντικών κόρνερ.
15΄ σουτ από τον Σαββούδη στην γωνία του ο Κυριακίδης με διπλή προσπάθεια θα αποσοβήσει το γκολ.
18΄ στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι από αριστερά με τον Κουτσομήτρο παράλληλη σέντρα ο Ανδρονικίδης θα κάνει με πλασέ το 2-0.
25΄ ο Μετικάνος θα γεμίσει στην περιοχή γύρισμα του Τραπεζανλίδη στον Παπαδόπουλο αυτός δεν θα πιάσει καλά το σουτ η μπάλα θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς.
28΄ σέντρα του Τσίλη μόνος απέναντι από τον Κυριακίδη ο Τραπεζανλίδης αρχικά και στη συνέχεια ο Γκέτσιος δεν θα μπορέσουν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.
32΄ σουτ έξω απ’ την περιοχή του Γκέκα στην αγκαλιά του Παπαγερίδη.
42΄ ο Τραπεζανλίδης θα κινηθεί μέσα στην περιοχή λίγο πριν σουτάρει θα του κλέψει την μπάλα ο Πακάλτσης.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν με γεμίσματα να γυρίσουν το παιχνίδι και το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μειώσουν το σκορ στο 78΄ όταν ο Μετικάνος από το χώρο του κέντρου θα γεμίσει στο ύψος του πέναλτι και ο Ζερβανταρίδης με κεφαλιά θα νικήσει τον εξερχόμενο Κυριακίδη και τους αμυντικούς κάνοντας το 2-1.
Καλές στιγμές για την ΑΕΠ στο δεύτερο μέρος σουτ στο 52΄ του Σαββούδη άουτ, 64΄γέμισμα του Δημόπουλου σουτ του Γκέτσιου μπλοκάρει ο Κυριακίδης,
69΄ φάουλ Γκέτσιου στο τοίχος και στη συνέχεια σουτ του Ίττη στα σώματα των αμυντικών.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καρατέρπος με βοηθούς του κ. κ. Μπισιούκη και Ιωαννίδη Β.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Πτολεμαίδας ( Παπάς Κων/νος) Κυριακίδης Κουτσομήτρος (60΄ Τσιντός Π.) Νίκου Πακάλτσης Αμπατζίδης Τσιντός Χ. Cobo  Ανδρονικίδης (76΄ Αραμπατζής) Δαλκερανίδης (67΄ Σολάκης) Γκέκας Παρλάνης

ΑΕΠ (Σαμαράς Ιωάννης) Παπαγερίδης Τσίλης Αλεξανδρής Δημητριάδης (67΄ Αντάμης) Ζερβανταρίδης Ίττης (70΄ Durmishi)   Παπαδόπουλος Μετικάνος Τραπεζανλίδης (52΄ Δημόπουλος Θ.) Σαββούδης Γκέτσιος


Το Δ.Σ. της ΑΕΠ ευχαριστεί την διοίκηση της Αναγέννησης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κ. Τσιρανίδη για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας.

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων