Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συναντηση γνωριμιας γονεων με την θεατρολογο του ΔΗΠΕΘΕ Κοζανης Δεσποινα Αποστολιδου πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή (φωτογραφίες) Τα μαθήματα ξεκινάνε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 19.30 το απόγευμα στην Αιθουσα πολλαπλών χρήσεων Ξηρολίμνης (παλιό Δημοτικό Σχολείο) σημ. Το τελικό πρόγραμμα και τα ωράρια δέν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.






                                   ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗΣ
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης από τον Φεβρουάριο του 2016 ξεκίνησε ένα νέο εγχείρημα. Διεύρυνε το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών του δράσεων στο πλαίσιο της ανάδειξης του παιδευτικού αλλά και του κοινωνικού ρόλου του θεάτρου. Ταξιδέψαμε καθημερινά στα χωριά του Νόμου μας (Άγιος Δημήτριος-Ρυάκιο, Γαλατινή, Καρυδίτσα, Λευκοπηγή, Μεταμόρφωση, Ξηρολίμνη). Μέσα από τη συνεργασία που αναπτύχθηκε ανάμεσα στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης και στους πολιτιστικούς συλλόγους και τις τοπικές κοινοτήτες καταφέραμε να δημιουργήσουμε δέκα νέα περιφερειακά εργαστήρια θεάτρου στα οποία συμμετείχαν 150 παιδιά.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την περσινή μας συνεργασία και προσκαλούμε τα παιδιά της τοπικής κοινότητας Ξηρολίμνης και της ευρήτερης περιοχής των Καραγιαννίων να συμμετέχουν εκ νέου στο εργαστήρι θεάτρου που επιθυμεί να διοργανώσει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης στην κοινότητά σας.
Στα θεατρικα εργαστήρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το Θεατρικό Παιχνίδι, τη Δραματοποίηση, τον Αυτοσχεδιασμό και όλες τις σύγχρονες μεθόδους της θεατρικής διδασκαλίας. Εξοικειώνονται με όλες τις τέχνες (μουσική, ζωγραφική, αρχιτεκτονική, χορός) που ανθίζουν στους κόλπους του θεάτρου.
Ειδικά στο χώρου του θεάτρου η ομαδικότητα και συνεργατικότητα είναι ο μόνος τρόπος για τη σωστή εκπαίδευση προς τη δημιουργικότητα.
Το εργαστήρι θεάτρου:
ü  Απευθύνεται σε παιδιά 4-12 ετών, που χωρίζονται σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους.
ü  Οι συναντήσεις θα είναι μια φορά την εβδομάδα για 1,5 ώρα.
ü  Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ/μήνα
Πληροφορίες: Τηλ: 24610 – 24062 και 6987991949 | Ε-mail: dpt-koz@otenet.gr | http://dipethekozanis.gr | Facebook: /dipethekozanis

Αιθουσα πολλαπλών χρήσεων Ξηρολίμνης (παλιό Δημοτικό Σχολείο)
Best Blogger Tips

Σχόλια




ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ

Δείτε ποιός γιορτάζει σήμερα

email ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - contact email

xirolimni2@yahoo.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων